Вторник, 19.03.2024, 08:06

Sveicināti Гость

Sound Quality - skaņas kvalitāte jūsu auto

Login
Meklēšana / Поиск
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja / Наш опрос
Vai plānojiet aizbraukt uz sacensībām 2011.gadā?
Kopā atbildēts: 7
Ziņas / Новости
Statistika
Sākums » 2010 » Апрель » 14 » EMMA International Kick-off 2010 Amicom - atskaite
EMMA International Kick-off 2010 Amicom - atskaite
21:00


Esmu atpakaļ mājās un mēģināšu izklāstīt savu viedokli par redzēto. Tātad – 10. un 11.aprīlī starptautiskās auto izstādes Amicom ietvaros risinājās EMMA International Kick-Off, jeb tā saucamais Sinsheim pasākums. Par pašu izstādi – Leipcigas izstāžu centrā piepildītas bija 5 halles – trijās bija jaunas automašīnas no saloniem, vienā hallē bija auto servisu aprīkojums, un vienā hallē vietas pietika visam, kas saistīts ar Car audio industriju. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, pietrūka izklaides, šova, labprāt gribētos redzēt standarta jauno mašīnu vietā kaut ko spilgtāku, interesantāku, tunētus autiņus, dejojošas meiteņes, respektīvi – diezgan sauss un oficiāls pasākums, vismaz tā daļa, kuru sanāca redzēt. Tiesa gan, no Sinsheimas tika atvesti daži interesanti muzeja eksponāti.

Par pašām sacensībām – atkal dalītas emocijas, jo nebija sajūtas, ka tu atrodies starptautiskajā pasākumā, drīzāk viss atgādināja lokālā valsts čempionāta posmu. Pamaz dalībnieku – man nav zināms precīzs skaitlis, bet esot bijušas ap 90 automašīnām – un klases bija pustukšas, bija klases ar diviem – trijiem dalībniekiem, acīmredzot krīze ietekmēja ne tikai latviešus, kā arī samazinājās kopējā interese par pasākumu kā tādu. Piedalījās pārsvarā Vācijas dalībnieki, no ārzemniekiem kuplākā skaitā bija atbraukuši itāļi, kas nostartēja ar labiem rezultātiem.

Izbrīnīja sacensību organizācija, jeb, precīzi sakot, tās neesamība. Nebija pieejami dalībnieku saraksti, tiesnešu saraksti, nebija zināms tiesāšanas grafiks – vienīgais pieejamais saraksts bija ar pasākumiem uz skatuves, bet tas bija tikai vācu valodā un vairāk attiecās uz izklaidi apmeklētājiem. Pirmajā dienā bija paredzēts notiesāt pilnībā Experienced, Advanced, MM klases un instalāciju ESPL, otrajā dienā – Masteri, Experti un ESPL mērījumi – šāda informācija tika izsūtīta visiem dalībniekiem pirms braukšanas. Bet izrādījās, ka dēļ problēmām ar tiesnešu sastāvu Advanced 4000 klases tiesāšana tika pārcelta uz svētdienu, par to nepaziņojot dalībniekiem – rezultātā visa sestdiena tika pavadīta pie auto gaidot tiesnešus, un iespēja apskatīt izstādi un paklausīties citu dalībnieku sistēmas tika zaudēta.

Afterparty arī noritēja ļoti mierīgi – bija neliels akustiskais priekšnesums, pēc kura visi sasēdās pie galdiem beidzot uzēst un iedzert alu – kas bija vēlāk, nezinu – jo aizbraucām uz viesnīcu gulēt. Patīkams pārsteigums – kamēr tika klāti galdi, bija iespējams paklausīties dzīvo mūziku ļoti atraktīvas grupas izpildījumā.

Kaut kā tā... nezinu, ko vēl uzrakstīt – EMMAs lapā tagad ir ielikta atskaite par pasākumu, kas apgāž manu viedokli – viss esot bijis lieliski J Varbūt – jo vāciski nesaprotu, un kopējo jautrību apbalvošanas laikā ar vietēju šovmenu piedalīšanos izjust nespēju.

Savas bildes saliku galerijā. Bildes no Emmanet Vācija te: http://www.audio-destination.de/GallerieHTML/AMICOM2010/AMICOM2010.html

Rezultātu tabulas:

Experienced / Advanced

Master / Expert

Multimedia

ESPL

Рекомендуем и другие новости:
  • LIVE RĪGA туристическое направление для семьи с детьми
  • Пэрис Хилтон прилетела в Латвию на шоу Comedy Club
  • Успейте посетить театральный дом "Юрас варты"!!!
  • Skatījumu skaits: 3090 | Pievienoja: Besenaja | Reitings: 0.0/0 |
    Komentāru kopskaits: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright COBRA.LV © 2024 | Хостинг от uCoz | Sound-Quality.lv sitemap

    Pēdējie apmeklētāji :
    Познавательные, позитивные хорошие новости про технику, науку, авто, спорт и другое, Лучший проект игры версия 1.6 скачать и интересный форум ,uCoz Скрипты и топ сайтов на портале Музыка онлайн топ из 100 mp3 песен на online-music-mp3.ru Игровые новости лига по cs 1.6 в Балтии и CS:GO