Вторник, 19.03.2024, 07:53

Sveicināti Гость

Sound Quality - skaņas kvalitāte jūsu auto

Login
Meklēšana / Поиск
Ierakstu Arhīvs
Mūsu aptauja / Наш опрос
Vai plānojiet aizbraukt uz sacensībām 2011.gadā?
Kopā atbildēts: 7
Ziņas / Новости
Statistika
Sākums » 2010 » Октябрь » 16 » EMMA Eiropas fināls 2010
EMMA Eiropas fināls 2010
15:03


Desmitais pēc kārtas, un otro gadu pēc kārtas vienā un tajā pašā vietā, EMMA Eiropas fināls notika no 6. līdz 10.oktobrim Rotterdamā, izstāžu centrā Ahoy - kopā ar auto izstādi. Finālā 210 mašīnas pārstāvēja 20 nāciju mākslu uzbūvēt labi, kā arī skaļi skanošu auto, kas var arī izbraukt trasi un iepriecināt ar smuku izskatu. Skaņas kvalitāte, ESPL, Emma racing, Multimedia - viss, ko sirds vēlās.

Tad mēģināšu īsumā pastāstīt, kā gāja Latvijas pārstāvjiem. Otrdien 5.oktobrī Getz devās 2000km garajā ceļā uz Rotterdamu.

Pēc 24 stundu brauciena pa Eiropas ceļiem bijām galā un veiksmīgi ievācāmies dzīvoklī pilsētas klusajā centrā, kopā bijām 4 cilvēki - es ar Miku kā sacensību dalībnieki, un Ansis ar Didzi no Incar kā izstādes dalībnieki. 

Ceturtdien no rīta nomazgājām auto un devāmies uz halles pusi.

Šoreiz papildus sacensībām notika arī nāciju kauss - katra komanda prezentēja savu valsti - lieliskākie izrādījās itāļi, kas arī ieguva 500 EUR un kausu par labāko nācijas prezentāciju. Latvijas komanda bija vismazākā skaitā - bet tomēr vienu galdiņu ar informāciju par Rīgu un, protams, Melno balzāmu, sanāca noorganizēt.


Ansis ar Didzi iekārtojās citā hallē ar tautas iemīļoto "Cūku pūkaino". Jāatzīst, ka viņu piedāvātie materiāli ir ieguvuši popularitāti un uz vairākām mašīnām hallē bija redzamas Silent Coat uzlīmītes.



Turpinot par sacensībām - ceturtdien notika instalācijas tiesāšana... kas savā ziņā izrādījās liktenīga... lai kā gribētos iegūt maksimālos punktus - šoreiz neizdevās, pieļāvu kļūdu - un -3 punkti kontā.

Līdz ar to ceturtdienas vakars sanāca diezgan stresains, atlika gaidīt piektdienu un cerēt atgūt zaudēto uz skaņas.


Neskatoties uz to, ka tiesāšanas laikā tiesneši smaidīja, iekšā dīdīja nemiers, jo abi divi sēdēja ar galvām griestos - un apkārt jau sāka sacelties troksnis - biju pēdējā uz tiesāšanu...

Laikam pēc sejas var redzēt sajūtas, ieraugot atzīmes... viss - biju gatava pēdējai vietai. Tajā brīdī nevarēju zināt, ka vidējais atzīmju līmenis visai klasei būs diezgan zems. Bet vairs neko - atlika tikai baudīt pasākuma atlikušo daļu un gaidīt svētdienu.

Pēc grūta piektdienas vakara un peldes alkohola jūrā kopā ar EMMA San Marino pārstāvjiem, nāca sestdiena - sākās izstāde un milzīgs troksnis... Šķita, ka ir iedarbināti visi "milzīgie pīkstuļi" katrā mašīnā - bass, bass un vēlreiz bass. Publikai bez mašīnām bija pieejamas dažādas izklaides - F1 simulators, trase ar radio vadāmām mašīnām, ārā divas dienas tika dedzinātas riepas - skaļi un jautri.


Daži tomēr pamanījās aizmigt troksnī...

Citi mēģināja pasargāties no trokšņa.


Un tad nāca svētdiena, apbalvošanas ceremonija, kājas trīc - tiek izsaukta mūsu klase... Pēdējā vieta - nav mana, priekšpēdējā - arī nav, sāk parādīties cerība... Un tomēr - 100% pagājušā gada rezultāta atkārtojums - 4.vieta ar 1 punktu aiz trešās - auuuuuu....


Tagad atliek gaidīt nākamo gadu, analizēt kļūdas un domāt, ka padarīt rezultātu labāku.

Paldies CarDJ, kas uzbūvēja lielisko auto, Willkinam, Jānim no Servo, Edgaram Melnajam, Incaram, airBaltic un Live Riga - par Jūsu atbalstu - bez Jums es vispār nekur neaizbrauktu - Jūs devāt man iespēju.

Getz prezentācija uz Eiropas finālu.

Bildes galerijā nolēmu nelikt, zemāk būs daži linki uz netā esošajām galerijām, centīšos papildināt, ja parādīsies kas jauns.

Galerija EMMA lapā: http://www.audio-destination.de/GallerieHTML/Rotterdam2010/Rotterdam2010.html

Galerija 2: http://www.teamrauschfrei.com/2010eurofinals.htm

Rezultāti SQ: http://emmanet.eu/download/EMMASQResultsRotterdam10.pdf


Рекомендуем и другие новости:
  • Открыт детский яхт-клуб в Риге на причале у Кипсалы
  • На Рижском центральном рынке идёт пропаганда здорового образа жизни
  • фото вентспилс город
  • Skatījumu skaits: 3824 | Pievienoja: Besenaja | Reitings: 0.0/0 |
    Komentāru kopskaits: 2
    1 jackt5648  
    Ну ка покажи ... ту штучку ... biggrin , из-за которой тебя лишили подиума.

    2 Besenaja  
    Posmotri - v prezentacii vidno... wink

    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright COBRA.LV © 2024 | Хостинг от uCoz | Sound-Quality.lv sitemap

    Pēdējie apmeklētāji :
    Познавательные, позитивные хорошие новости про технику, науку, авто, спорт и другое, Лучший проект игры версия 1.6 скачать и интересный форум ,uCoz Скрипты и топ сайтов на портале Музыка онлайн топ из 100 mp3 песен на online-music-mp3.ru Игровые новости лига по cs 1.6 в Балтии и CS:GO