Пятница, 29.03.2024, 02:23 | RSS | Sveicināti Гость
Sākums | Reģistrācija | Ieeja
Sound Quality - skaņas kvalitāte jūsu auto
Sākums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forums » Sacensības » EMMA » Kas ir EMMA - īss apraksts
Kas ir EMMA - īss apraksts
BesenajaДата: Суббота, 14.11.2009, 11:00 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 140
Репутация: 11
Статус: Offline

Kas ir EMMA?

EMMAs asociācija tika dibināta ar mērķi izveidot vienotu „spēļu laukumu” auto skaņas sacensību rīkošanai Eiropā un to esošo noteikumu unificēšanai. Pašas šāda veida sacensības nāk no Amerikas Savienotajām Valstīm – tieši tur asociācija IASCA izstrādāja pirmo sacensību reglamentu nominācijā Skaņas Kvalitāte (SQ).

EMMA ir nacionālo automašīnu audio sistēmu asociāciju vadoša organizācija, kas organizē ikgadējas Tiesnešu apmācības, apstiprina noteikumus un izdod oficiālo kompaktdisku. Visa informācija ir pieejama asociācijas mājas lapā. Zem EMMAs „karoga” tiek organizētas arī Eiropas skaņas spiediena līgas (ESPL) un automašīnu tūninga EMMA Racing sacensības.
EMMAi ir sekojoši darbības pamatmērķi:

* EMMA koordinē neatkarīgo organizāciju, kas darbojas automašīnu audio sistēmu nozarē, darbību dažādās pasaulēs valstīs.

* Asociācija uzstrādā sacensību noteikumus un norises kārtību kategorijās SQ (skaņas kvalitāte), MM (multimedija); ESPL (skaņas spiediens), Emma Racing un Emma-art. EMMAs pamatuzdevums ir izstrādāt unificēto sacensību norises kārtību visās valstīs un to nozīmīguma pieauguma nodrošināšana. Ar šādu mērķi tiek organizētas ikgadējas sacensības auto mašīnām ar audio un multimediju sistēmām.

* Asociācija mudina sacensību dalībniekus un profesionālos instalētājus paplašināt savas zināšanas par izmantojamajām ierīcēm. Tas ļauj paaugstināt kopējo instalāciju līmeni un maksimāli izmantot multimediju sistēmu potenciālas iespējas. Gala rezultātā tam jāveicina lielāka gandarījuma gūšana kā sacensību dalībnieku, tā arī auto audio iekārtu pircēju vidū.

Sacensību dalībnieku uzdevumi:
Skaņas Kvalitātes (SQ) un multimedija (MM) sacensību dalībniekam ir jāizveido atskaņojošo vai multimediju sistēmu, kas spēs pārvarēt akustiskas problēmas, saistītas ar auto mašīnas salona īpatnībām, un atskaņot mūziku (bildi) bez trokšņiem un kropļojumiem, maksimāli tuvu oriģinālajam izpildījumam. Tai pat laikā tiek novērtēta arī aparatūras instalācijas kvalitāte.
ESPL sacensībās ir jāpanāk jaudīgs skaņas spiediens, tai pat laikā pievēršot uzmanību automašīnas noformējumam un instalācijas kvalitātei.
EMMA Racing sacensībās automašīna tiek vērtēta kā vienots projekts. Šeit novērtē skaņas kvalitāti, skaņas spiedienu, kā arī tūningu, dizainu un ritošo daļu īpašības.
Emma-art sacensībās tiek vērtētas auto mašīnas un citi transportlīdzekļi, kuru īpašnieki ir realizējuši savas mākslinieciskas spējas apgleznošanā.

EMMA ir visizplatītākais formāts Eiropā, 2009.gadā sacensības notika vairāk nekā 15 Eiropas valstīs ar noslēguma finālu Rotterdamā, Hollandē.
Organizācijas mājaslapa: http://www.emmanet.eu/EMMAnew/menue.htm
Sacensību noteikumi angļu valodā 2009.gadam: http://www.emmanet.com/download/rules09/EMMA%20Rulebook%202009.pdf
Sadalījums pa kategorijām un klasēm 2009.gadam: http://www.emmanet.com/download/rules09/Categories2009.pdf
Vērtēšanas matrica 2009.gadam: http://www.emmanet.com/download/rules09/Matrix2009.pdf
Tiesnešu pamācība 2009.gadam: http://www.emmanet.com/download/rules09/SQjudgebook2009.pdf

 
Forums » Sacensības » EMMA » Kas ir EMMA - īss apraksts
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Рекомендуем и другие новости:
  • Ливневые дожди с грозами в Латвии сменятся солнечной погодой.
  • Вентспилсский пляж "Прибрежный приз"
  • Детский футбольный турнир Sniegpulkstenis в Парвенте, Вентспилс

  • Copyright COBRA.LV © 2024 | Хостинг от uCoz | Sound-Quality.lv sitemap

    Pēdējie apmeklētāji :
    Познавательные, позитивные хорошие новости про технику, науку, авто, спорт и другое, Лучший проект игры версия 1.6 скачать и интересный форум ,uCoz Скрипты и топ сайтов на портале Музыка онлайн топ из 100 mp3 песен на online-music-mp3.ru Игровые новости лига по cs 1.6 в Балтии и CS:GO